Voorpagina
Nieuws:
TV Nieuws
Radio nieuws
Gadgetnieuws
Mobiele telefonie
Gaming
Overig nieuws
Portal:
Providers
Links
Overig:
Satellietforum
SatZine PDF
SatShopper
Help
Informatie
 
TV NIEUWS

Stekker definitief uit tv-zender EXQI Plus

Het gaat niet goed met de Vlaamse televisiezender EXQI. Het speeltje van Alfacam-directeur Gabriel Fehervari en zijn vrouw Karin Stoop moet op zoek naar nieuwe partners. Begin vorig jaar werd EXQI al afgesplitst van productiebedrijf Alfacam en kom volledig in handen van Gabriel Fehervari.

Dat was nodig om Alfacam niet mee te trekken in de misère van de noodlijdende zender. Dat is overigens niet geheel gelukt. Vandaag werd bekend dat Alfacam een teleurstellend eerst half jaar van 2010 heeft gedraaid. Dit ondanks dat in deze periode grote evenementen als Olympische Spelen en het WK voetbal plaatsvonden. Evenementen waarbij Alfacam een belangrijke rol in de registratie van delen hiervan heeft gespeeld. Het verlies van Alfacam was bijna 3,7 miljoen euro. Dit was vooral te wijten aan het afwaarderen van vele investeringen die betrekking op de noodlijdende digitale televisiezender EXQI hadden. Overigens lijkt er na dit slechte eerste half jaar een goed tweede deel van 2010 te volgen. De omzet van Alfacam steeg in het eerste half jaar en vooral buiten Europa ligt er voor het Belgische bedrijf een belangrijke groeimarkt. Daarbij zijn de verdere uitrol van HDTV en 3D de belangrijkste pijlers van het succes van Alfacam.
LEES HIER VERDER




Bron:
http://www.totaaltv.nl/?action

Bovenstaand bericht is slechts een gedeeltelijke weergave van het oorspronkelijke artikel. Om het gehele artikel bij de bron te bekijken drukt u op bovenstaande link. U wordt dan automatisch doorgestuurd naar het volledige bericht.

Datum: 27-08-2010 om 00:29 uur Terug naar nieuws


 
Plaats een reactie

Zoek  
 





 
Actueel  
 

 
Vragen?  
 
Heb je vragen over satellietontvangst neem dan eens een kijkje op het forum.

 
Ontwikkeld door SatDesignAlgemene voorwaarden