Voorpagina
Nieuws:
TV Nieuws
Radio nieuws
Gadgetnieuws
Mobiele telefonie
Gaming
Overig nieuws
Portal:
Providers
Links
Overig:
Satellietforum
SatZine PDF
SatShopper
Help
Informatie
 
TV NIEUWS

Highlights National Geographic Channel

The Border: Under Siege - Maandag 29/03 om 21.00 uur

De grenspatrouille ontdekt een tunnel van een bende drugssmokkelaars, die leidt naar een verlaten opslagruimte in het centrum van Nogales. Een duidelijk teken dat de drugskartels steeds brutaler worden. Elders wordt een undercoveroperatie bemoeilijkt door de varkenspest.

Known Universe: Time Bombs - Dinsdag 30/03 om 22.00 uur 
 
Planeten, manen en sterren kunnen elk moment aan een catastrofe ten onder    gaan. Kunnen we voorspellen wanneer Moeder Natuur zal toeslaan?

NIEUWE SERIE - Richard Hammond’s Engineering Connections: Sydney Operah House - Donderdag 01/04 om 22.00 uur

Ontdek hoe een schets van een architect werd omgezet in beton en glas door middel van baanbrekende bouwtechnieken. Een 19de-eeuws zeilschip, een gasmasker uit de Eerste Wereldoorlog en zelfs een kunstgebit vormden de basis voor het ontwerp van het operagebouw in Sydney.

Hooked!: Flying Monsters - Zondag 04/04 om 18.00 uur

Sportvissers speuren de wereldzeeën af op zoek naar de enorme zwarte marlijn en een reusachtige makohaai

Biblical Plagues - Zondag 04/04 van 21.00 tot 23.00 uur

Op Eerste Paasdag reconstrueren we in deze twee uur durende documentaire Bijbelse rampen en beschavingen op drie locaties en in drie verschillende tijdperken toen de machtige farao’s over Egypte heersten. Op elke plek is een nieuwe belangrijke opgraving gedaan.
Deel 1: We volgen archeologen bij hun opgravingen in de verloren stad van Pi-Ramses, die volgens de Bijbel werd geteisterd door de plagen van Mozes.
Deel 2: Archeologische vondsten in Egypte werpen nieuw licht op de geschiedenis en de gevolgen van de vulkanische uitbarsting op Santorini. 





Bovenstaand bericht is slechts een gedeeltelijke weergave van het oorspronkelijke artikel. Om het gehele artikel bij de bron te bekijken drukt u op bovenstaande link. U wordt dan automatisch doorgestuurd naar het volledige bericht.

Datum: 10-03-2010 om 11:22 uur Terug naar nieuws


 
Plaats een reactie

Zoek  
 





 
Actueel  
 

 
Vragen?  
 
Heb je vragen over satellietontvangst neem dan eens een kijkje op het forum.

 
Ontwikkeld door SatDesignAlgemene voorwaarden